2023 ÖYS BOŞ KALAN KONTENJANLAR HAKKINDA
2023 ÖYS BOŞ KALAN KONTENJANLAR HAKKINDA

SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTEMİZDE AÇIK OLAN KONTENJAN LİSTESİ AŞAĞIDA ÇIKARILMIŞTIR. 2023 ÖZEL YETENEK SINAVINDA YERLEŞTİRME PUANI KAZANMIŞ ANCAK ASİL VEYA YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANAMAMIŞ ADAYLAR 22.09.2023 CUMA GÜNÜ SAAT 12.00 A KADAR FAKÜLTEMİZE DİLEKÇE İLE ŞAHSEN BAŞVURMALARI GEREKMEKTEDİR. CUMA GÜNÜ SAAT 13.00 DAN SONRA DİLEKÇE VEREN ÖĞRENCİLER İÇERİSİNDEN PUAN SIRALAMASINA GÖRE YERLEŞTİRME YAPILACAKTIR.

NOT: ADAYLARIN DAHA ÖNCE SİSTEMDE KAYITLI OLAN TERCİHLERİ EK YERLEŞTİRMEYE ESAS ALINACAKTIR. ADAYLARIN TERCİHLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPMALARINA İZİN VERİLMEYECEKTİR.

Fakültemize başvuru yapmak için gelen adaylar aşağıdaki belgeleri de yanlarında getirmeleri rica olunur.

KAYIT BELGELERİ

a)T.C. Kimlik Kartı fotokopisi,

b) Biyometrik fotoğraf (son 6 ay içinde çekilmiş, 1 adet),

c) 2003 yılı ve öncesi doğan erkek adayların askerlikle ilişkisi olmadığını gösterir belge,

d) Sağlık Raporu (Resmi veya Özel Sağlık Kurumlarından son üç ay içerisinde alınmış ve “Spor Bilimleri Fakültesinde Öğrenim Görmesinde Sağlık Açısından Sakınca Yoktur” ibareli olmalı),

NOT: Diploma numarası, derecesi ve yılı bilgileri kayıt esnasında gerekmektedir. Kayıt yaptıracak öğrencilerimizin dikkatine!

20 Eylül 2023 Çarşamba